//Bli medlem
Bli medlem2018-05-20T10:46:38+00:00

En aktiv båtklubb

Bidra med ditt medlemsskap för ett rikare föreningsliv i Bergkvara. Medlemskapet betalas på Postgiro: 867135–6 och som kommentarer på inbetalningen skriver du namn och adress. Är ni hel familj skriv namnen på alla familjemedlemmar.

Vi i Bergkvara Båtklubb har cirka 200 medlemmar och anordnar en hel del aktiviteter såsom seglarskola, navigationskurser, utprickning av farled mellan Bergkvara-Djursvik-Örarevet samt i- och upptagning av större båtar. Vi ser också till att våra medlemmar ges möjlighet att träffas regelbundet för att dela med sig av sina erfarenheter och anekdoter.

Det här får du som medlem:

• Social samvaro med till exempel medlemskvällar.

• Eskaderturer och utflykter tillsammans.

• Gratis prenumeration på tidningen Båtliv.

• Rabatt på hyra av klubbhuset.

Bli medlem i Bergkvara Båtklubb

Avgift för 2018

Typ Pris, per år
Hel familj 275 kr
Medlem vuxen 225 kr
Senior, 65 år eller äldre 175 kr
Junior, 0-18 år 150 kr

Har du frågor om medlemskap så kontakta ordförande Maria Kriivel på e-post maria@bergkvarabatklubb.se.

Alla är välkomna!

Även du som inte har båt, men som värnar om ett levande Kalmarsund. Välkommen som medlem!